Nyhedsbrev 42

Gå-meditation starter torsdag d. 16/4 

 

 

Foråret er godt i gang! Anemonerne blomstre i Boserup Skoven - og træerne er godt i gang med at springe ud i de skønneste spæde lysegrønne forårsfarver.

 

Har du lyst til at komme med ud at opleve og sanse foråret? Samtidig med du kan koble fra til guidet

Gå-meditation, hvor du kan hvile i dig selv, stresse af - samt opnå nærvær, mental/psykisk ro og ny frisk energi?

 

Så tag med til guidet Gå-meditation i Boserup Skoven i foråret og sommeren!

 

Gå-meditation starter allerede nu på torsdag d. 16/4!

Årets sæson for Gå-meditation starter tidligt i år, så vi får glæde af forårets dejlige energier - og jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i skoven med jer igen :-)

 

OBS!!! HUSK tilmelding til særskilt mailliste for Gå-meditation for kommende ture - læs længere nede!

 

Udbytte af Gå-meditation:

Velvære      Balance      Fred      Åndedrættet      Kropsbevidsthed      Ro      Nærvær     Vitalitet  
At meditere er en øvelse i at være til stede i nuet – og en af måderne at praktisere Mindfulness!

Gå-meditation øger din opmærksomhed på dit åndedræt, skridtene og din rytme – og skaber på den måde

indre samklang, ro og balance. Da Gå-meditationen er guidet af mig, skabes et godt fundament for en

meditativ (gående) tilstand, hvor du ikke selv skal tage stilling til rute og tid. Gå-meditation øger kropsbevidstheden, virker afstressende og skaber nærvær samt velvære i krop og sind – som også er grobund

for ”hvilen i sig selv”. Den meditative tilstand skaber mental ro, klarhed og forbedret koncentrationsevnen. Desuden kan det lindre eks. stress, uro, depression, træthed, angst m.v. – og dermed forbedre sindsstemningen. Andre fordele: Du får motion, som er befordrende for helbredet, eks. blodtrykket, kredsløbet, vægten, rygsmerter. Naturen, den friske luft, lyset og solen virker nærende – og øger vitaliteten. Og så er vejrtrækningen essientiel! En harmonisk vejrtrækning tilfører blodet mere ilt, cellerne regenererer hurtigere, og bidrager til ens sundhed. Til sammen resulterer det i en udrensningsproces, hvor gamle affaldsstoffer afgives og ny energi optages, og ens energiniveau øges.  Endvidere stimuleres sanserne i form af naturens dufte, lyde, skønhed

– og berøringen fra vind og vejr.

 

Praktisk info!

 

Indhold

- Aftenen startes med kort intro om Gå-meditation, hvor der er fokus på åndedrættet, kroppen og skridtene. Derud over vil jeg sommetider supplere med et ord/tema (f.eks. stilhed, tillid, kærlighed, glæde, balance, kreativitet.....), som vi mediterer på. Det kan f.eks. også være naturen, vores sanser eller andet. Undervejs har vi en kort pause - samt et par små opmærksomheds-øvelser undervejs.  

- Meditation handler bl.a. om at vende opmærksomheden indad, komme i bedre kontakt med sig selv - samt at skabe balance mellem krop, sjæl og sind! Derfor går vi i stilhed (blot med min guiding), så det er ikke en gåtur med hyggesnak :-) Det er dog helt op til dig, hvor vidt du ønsker at snakke i pausen!

- Turene går til Boserup Skov, da der er fredfyldt og vi kan gå samlet i fred og ro.

 

Tilmelding til første gang torsdag d. 16/4 kl. 16.30-18.00: senest torsdag d. 16/4 kl. 15.00!

- Så returnere denne mail til mig med besked om, at du deltager torsdag d. 16/4 (eller send evt. sms med besked). Oplys dit mobil-nummer, så jeg kan give dig besked, hvis det bliver aflyst den pågældende aften! Der skal være mindst 3 tilmeldinger kl. 15.00, for at det bliver gennemført!

- Vi mødes på Boserup Skovens 1. Parkeringsplads ved Skovly, Boserupvej 78-88, når du kommer inde fra Roskilde (ligger over for rødt bjælkehus nr. 81).

 

OBS!!! Ønsker du at modtage besked om de kommende ture i foråret og sommeren?

- Så returner denne mail til mig med dit navn - så modtager du fra gang til gang en mail med konkrete oplysninger om, hvor vi mødes, dog altid i Boserup skoven! Der er tilmelding fra gang til gang, og du er derfor ikke bundet til at deltage, selvom du får tilsendt mail fra mig - dvs. du tilmelder dig blot de gange, som passer dig!

- Indtil videre har jeg planlagt følgende datoer: tirsdag d. 21/4 kl. 16.00-17.30; onsdag d. 29/4 kl. 17.00-18.30. Samt følgende dage kl. 19.00-20.30: torsdag d. 7/5; onsdag d. 13/5; torsdag d. 21/5.

- Jeg sender også datoer for juni, juli, august og september.

 

Pris

85 kr./gang - som betales kontant ved ankomst, helst lige penge! OBS!!! Ved afbud eller udeblivelse efter kl. 15.00, hæfter man for fuld betaling!

 

Klæd dig efter vejret: Godt fodtøj, evt. regntøj, tag varmt tøj med til pause/siddende/stående øvelser.

Selv når det er regnvejr, er det skønt at gå - og kan endda sommetider forstærke det meditative flow - så lad dig ikke afskrække - vær åben for det naturen byder os!

 

Medbring: Evt. vand/the. Evt. en lille let pude/et tæppe i en plastpose (så det ikke bliver vådt/beskidt) til at

sidde på. Det er dog ikke helt sikkert, vi skal bruge den, det afhænger af vejret! OBS!!! Det er bedst for dig ikke at bære noget i hænderne, så dine bevægelser er mere frie!

 

Kom med ud og nyd naturen – samtidig med du tager vare på dig selv ved at stresse af, træne dit åndedræt, din kropsbevidsthed og din hvilen i dig selv!

 

Jeg glæder mig til at dele denne skønne form for stille samvær, "væren" og Mindfulness med dig :-)

 

 

Mange forårshilsner
Susanne Laugesen

 

OBS!!! Hvis du ikke længere ønsker at stå på maillisten for gå-meditation eller mit generelle nyhedsbrev, vil jeg bede dig sende mig en mail med besked om, at du ønsker at blive slettet (frem for evt. blot at blokere mine mails, da det skaber problemer i mine mailforsendelser!) – så vil jeg med det samme slette dig! Skriv dog om det er maillisten for gå-meditation eller mit generelle nyhedsbrev, som du ønsker at blive slettet fra!

 

  

 

   BodySource

   v/ Susanne Majgaard Laugesen

   Krops-, Psyko- & Traume-terapeut

   Yoga- & Mindfulness-instruktør

   StressCoach & Coach

   Mobil: 22 32 55 01

   info@bodysource.dk

   www.bodysource.dk

 

 

 

 

Nyhedsbrev udsendt den 15. april 2015

 

 

 

til top

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mind your body